Neem contact op via + 31 6 50693901 of hallo@businessbeinghuman.com
Neem contact op via + 31 6 50693901 of hallo@businessbeinghuman.com

Angela Diamandidis

Angela Diamandidis

Facilitator

Angela is een bevlogen, temperamentvolle vrouw. Als zij ergens voor gaat, dan is dat voor de volle 100%. Dit geldt in haar werk, maar ook privé. Zij is er voor haar kinderen, en helpt hen betrokken, integere mensen te zijn, die hun talenten inzetten voor mensen die zij liefhebben en voor de maatschappij. Kennis verwerven, persoonlijke ontwikkeling, maar ook plezier hebben speelt hierbij een grote rol!

Angela zet zich verder graag in voor andere mensen in haar naaste omgeving. De mensen met wie zij werkt, benadert zij respectvol, met oprechte interesse, integer. Ze werkt graag met passie en plezier samen aan een gemeenschappelijk doel. Een interessante inhoud die ertoe doet, is voor haar onontbeerlijk. Balans, gas geven en gas terugnemen is de uitdaging. Zij aanvaardt zelden iets als vanzelfsprekend. Angela weet met haar scherpe intellectuele en analytisch inzicht en intuïtie de vinger op de zere plek te leggen om vervolgens mensen en teams mee te nemen in de door hen gewenste oplossingsrichting. Teams meenemen in een verandertraject, faciliteert zij door open met de betrokken teamleden het gesprek aan te gaan: wat heeft men nodig om te kunnen schitteren? Voor elk team en voor ieder teamlid kan dat iets anders zijn. Maatwerk wordt afgestemd op de behoeftes van het team. Angela wordt gelukkig als zij een bijdrage kan leveren om anderen te laten schitteren!

Angela is van oorsprong jurist en een ervaren teamleider. Zij heeft ongeveer 25 jaar ervaring bij gemeenten, met name in het fysieke domein, o.a. Vergunningverlening, toezicht en handhaving, Ruimtelijke ordening, maar ook in het sociale domein.