Neem contact op via + 31 6 50693901 of hallo@businessbeinghuman.com
Neem contact op via + 31 6 50693901 of hallo@businessbeinghuman.com

Julia Bless

Julia Bless

Facilitator Creatief Denken

Julia is programmamaker en trainer op het gebied van transformerend leiderschap, creatief/ innovatief denken en business innovatie, en theaterregisseur.

Inzicht in menselijk handelen, creativiteit, inspiratie en passie liggen aan de basis van alles wat Julia doet.

Julia is een ervaren en veelzijdige trainer in Leiderschapsvaardigheden, Creatief /Innovatief Denken en Business Innovatie.  Door haar theaterachtergrond kan ze kan putten uit een rijke bron aan verschillende methodes, technieken en didactische vaardigheden om unieke en waardevolle leerervaringen te bieden.

Julia: ‘Van huis uit ben ik theaterregisseur. In het theater zijn we supermannen en vrouwen van verandering. We vertrekken altijd vanuit een heldere visie op de toekomst en een inspirerend doel. Dan repeteren we, proberen iets uit, falen, en kiezen weer een nieuwe weg. We zetten iedere dag onze creativiteit in om ons doel te behalen.

In deze onzekere en steeds sneller veranderende wereld, zijn visie, creatieve vermogens en wendbaarheid, ontzettend belangrijk geworden. Het zijn de grootste drijvers voor verandering. Ik combineer mijn ervaringen in het theater met de wetenschap van toegepaste creativiteit en help organisaties om verandering te omarmen en om te zetten in nieuwe (business) strategieën.’

Julia is opgeleid als acteur en regisseur. Ze heef 20 jaar ervaring in de professionele theater sector. Daarnaast heeft ze een trainersopleiding gevolgd aan de Academie voor Innovatief Trainen, en de School of Creative Thinking. Julia is als docent verbonden aan Hotelschool The Hague. Daarnaast ontwikkelde en leidde ze trainingen Communicatievaardigheden, Integriteitsmanagement, Klachtbehandeling, Talentontwikkeling voor veel bedrijven, overheden en Hogescholen.