Neem contact op via + 31 6 50693901 of hallo@businessbeinghuman.com
Neem contact op via + 31 6 50693901 of hallo@businessbeinghuman.com

Suzanne Nijenhuis

Suzanne Nijenhuis

Facilitator

Suzanne is positief, praktisch en verbindend ingesteld. Ze denkt graag met een frisse blik mee en creëert van nature een ontspannen sfeer. In een verandertraject is het voor haar heel belangrijk dat het niet alleen bij praten blijft. Ok, maar wat kunnen we er concreet mee? Met haar no-nonsense, oplossingsgerichte instelling gaat ze samen met jullie aan de slag. Zodat iedereen met concrete actiestappen de deur uitloopt.

 

Suzanne heeft een zakelijke achtergrond. Na haar studie Bedrijfskunde en Master Marketing werkt ze ruim 10 jaar in het bedrijfsleven (FMCG). Daar draait het om snel, analytisch denken en dat doorvertalen in concrete resultaten. Voor Suzanne ligt de sleutel tot succes vooral bij de mensen. Door aandacht te besteden aan de P van People, kun je volgens haar groei realiseren. Hier ontstaat haar voorliefde voor het coachings- en trainersvak. Ze besluit het roer om te gooien en een coachingsopleiding te volgen, wat gelijk als thuiskomen voelt.

Met haar zakelijke achtergrond aan de ene kant en haar rol van coach/facilitator aan de andere kant helpt ze nu individuen, teams en bedrijven op een positieve manier vooruit.